Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.

Concerts es el grup de l´Acpo que treballa la programació de música
en viu, organitza concerts en diferents espais de Canet i és el
responsable de l´organització del festival Repercussió per l´Odeón.

Objectius bàsics:

· Realitzar una programació estable i periòdica.
· Música en viu i directe
· Oberta a tots els estils
· Donar a conèixer els músics propers
· Col·laborar amb altres entitats i/o festes populars per tal que la música en viu sigui present, dins el possible, en totes les celebracions
· Col·laborar amb altres entitats i sales de programació per tal d´aprofitar la estancia prop nostre d´algun músic o grup de prestigi per abaratir costos, oferint-los un concert a Canet.

Com?

· Creant un arxiu de músics, formacions i contactes
· Establint col·laboracions amb altres entitats i sales de programació
· Programant, mínim, un concert mensual de petit format.
· Organitzant aquells concerts de petit i mitjà format proposats pel conjunt de l´Associació o d´altres entitats de Canet.

Aquesta tasca resultaria mes senzilla si poguéssim disposar d´unes instal·lacions adients, amb equipament i serveis, on tant els professionals com el públic, estiguessin còmodament instal·lats. El resultat i l’èxit dels concerts serien millors. L´envelat, l´espai més utilitzat per nosaltres, no reuneix prou condicions i el compromís del Regidor de Cultura d´equipar-lo ha quedat, de moment, en una primera fase (vestimenta de l’escenari, portes d’accés i climatització). Resta encara l’adequació per les instal·lacions de llum i so. Tot i així continuarà sent un espai interessant per segons quin tipus d’activitat, però no per a moltes d’altres, per les que s’adiu un espai més còmode i acollidor.

Necessitem l´Odeon renovat i equipat, i això no és una reivindicació, sinó una necessitat. No existeix a Canet una sala que reuneixi vertaderes condicions, encara que procurem, amb treball, condicionar l´espai que sigui i dotar-lo d´els mínims imprescindibles. Una vegada més, l´eina principal de que disposem es la il·lusió combinada amb treball responsable, seriós i efectiu.

Responsable de la Comissió: Jordi Carbonell
Contacte: info@odeoncanet.org


Activitats més recents d'aquesta comissió

Notícies més recents d'aquesta comissió


  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2021 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits