Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.

aparador d´espectacles ofereix un món ple d´imaginació i de màgia.

Un ventall infinit de personatges desitgen conviure, una estoneta, amb petits, grans i no tan grans, per compartir amb la família emocions, il·lusions, rialles...

Acòbates, mags, marionetes, mims, músics, titelles, pallassos,... ens han preguntat, a cau d´orella, on podem trobar-nos.

Per ara ens trobem a qualsevol lloc del poble: a dins, a fora, en un espai adient a les seves necessitats i que faciliti la trobada i relació entre tots els canetencs.

Peroooooò ben aviat un nou espai socio-cultural ple de màgia i d´il·lusió obrirà les seves portes a casa nostre "l´ODEON".

Si cultura i educació van de bracet, ACPO i els components de l´aparador d´espectacles, en Jaume, la Mercè, en Paco i la Carme també ens hi agafem.

Voleu disfrutar i aprendre amb nosaltres?

Us esperem.

Responsable de la Comissió: Anna Gil
Contacte: info@odeoncanet.org


Activitats més recents d'aquesta comissió


  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2023 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits