Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.

Què fa aquesta vocalia?

· Conferencies
· Presentacions i posterior col·loqui debat
· Taules rodones
· Tertúlies

Estem oberts a qualsevol tema o iniciativa de qualsevol soci de l’ACPO, i seguint criteris del tipus:

Proposar temes que no surten massa als diaris i que valgui la pena fer-ne difusió, procurant que siguin d’interès general i convidin a una certa reflexió individual. Donar la veu a certs organismes (ONGs), que estan a la recerca de llocs on poder fer difusió de les seves activitats i objectius. Intentar que tots ens trobem còmodes amb el que es parla. No volem entrar en temes estrictament de política partidista.

Algunes propostes:

· Els Drets Humans: drets individuals i col·lectius
· La Diversitat cultural i religiosa, i també els drets dels que no tenen religió
· Medi Ambient: desenvolupament sostenible
· La higiene física i mental, temes de salut
· Planificació urbanística
· També tractar temes que finalment convergeixin cap una proposta més concreta, per exemple: quin Odeon volem?, o quin poble volem els canetencs?
· I molts més ..., digues-ho tu.

Es poden fer temes combinats amb altres vocalies, per exemple combinar una pel·lícula amb una posterior reflexió/debat a la setmana següent, etc.

Cercarem diàlegs amb interès global, i no només del poble, pels canetencs, però també per gent d’altres llocs. Fóra bo que l’Odeon irradies la seva activitat sense límits i com a mínim arribi a tot el Maresme

Volem que el Fòrum Odeon ajudi a fomentar la marca Canet Cultura d’una manera oberta i engrescadora.

I quin lloc millor?, quin espai podem trobar a Canet que ens permeti dur a terme aquestes activitats d’una manera estable? No en trobem de millor: l’Odeon.
Si us plau, obrim l’Odeon!

Responsable de la Comissió: Dani Grao
Contacte: info@odeoncanet.org


Activitats més recents d'aquesta comissió


  1/11/2018
Trobes interessant que l'ACPO tingui el seu programa de ràdio?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits