Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.

La comissió de Cinema va néixer davant el tancament de les sales de cinema tradicional als nostres pobles. Traslladant-se cap les multi-sales gestionades amb criteris exclusivament econòmics, sense tenir en compte la qualitat dels films.

Les nostres intencions són:

Programació estable de films d’un mínim de qualitat.
Oferir durant l’estiu Cinema a la Fresca amb pel·lícules més comercials per a tothom, que permeten un marge econòmic per sostenir el Cinema Alternatiu, i a més obrir durant el període d’estiu una oferta més plural i heterogènia.
Malgrat les limitacions de la sala i el cost de les pel·lícules, creiem -el nombre d’assistents així ho confirma- que s’ha aconseguit entre tots gaudir d’una programació prou engrescadora que motiva a continuar.
I també assolir nous projectes que esperem puguin sorgir dels vostres suggeriments.

Responsable de la Comissió: Joan Roig
Contacte: info@odeoncanet.org


Activitats més recents d'aquesta comissió

Notícies més recents d'aquesta comissió


  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2022 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits