Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.

Creació de la comissió:

Històricament per encàrrec de l’Ajuntament des de la fundació (any 2000) com a Associació Cultural Plataforma Odeon hem liderat i organitzat la posada en escena de l’Arribo del Carnestoltes.

Mentre tant també hem participat en diferents actes populars com per exemple: Cercaviles dels Barris, Aniversari dels Sardanistes, Inauguració de l’Institut, passejades populars, etc.

A finals del 2003 quan l’Ajuntament ens torna a demanar que ens fem càrrec de la organització del Carnaval proposem que les altres entitats del poble col·laborin, no tan sols en la participació, sinó també en l’organització del Carnaval, i pensem que entre tots ha de ser un gran èxit.


Objectius i participació:

L’objectiu d’aquesta comissió és fer participar conjuntament als membres de la nostra associació en totes les festes i esdeveniments diversos de caire popular que es celebren al nostre poble.

· FESTA MAJOR
· FESTA PETITA
· FESTES DEL BARRIS
· CARNAVAL
· REPERCUSIO
· PASSEJADA HISTORICA
· ...

Estem oberts a col·laborar i participar de les ofertes que vinguin de la resta d’entitats de Canet de Mar.

Ens agradaria tenir una seu estable per poder reunir-nos amb altres entitats, per temes logístics, de coordinació i organització. I quin espai millor que l’Odeon?

Obrim l’Odeon!

Responsable de la Comissió: Pendent concretar.
Contacte: info@odeoncanet.org


Activitats més recents d'aquesta comissió


  1/6/2019
Escoltes l´ACPOsta Cultural, el programa de ràdio de l´ACPO?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits