Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2011


Pel.lícula: Bicicleta, cullera, poma (presentada pel Dr. Feliu Titus)
Cinema

2/2/2011   Dissabte, 12 de Febrer a les 20 hores. Centre Parroquial

Una pel·lícula sobre l´Alzheimer de Pasqual Maragall i guionitzada-dirigida per Carles Bosch.

Presentació de la pel·lícula pel Dr. Feliu Titus Albareda (Sta Coloma de Queralt, Tarragona, 1944) Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Neurologia i Medicina Interna. Recentment retirat de la seva dedicació al Servei Públic, ha estat Cap del Servei de Neurologia de l´Institut Dexeus de Barcelona i de la Unitat de Cefalea de l´Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Guió i direcció: Carles Bosch
Gènere: pel·lícula documental
Versió original: Català, castellà, anglès, telugu, kannada i holandès
Filmat a: Espanya, Argentina, Índia, Estats Units i Holanda
Durada: 110´
Any de producció: 2010

Sinopsi:
A la tardor de 2007, a Pasqual Maragall se li diagnostica Alzheimer. Superat el cop inicial, ell i la seva família inicien una croada contra la malaltia, i des del primer moment, aquesta pel·lícula es converteix en testimoni d´excepció. Amb intel·ligència, sinceritat i bon humor, Maragall es deixa retratar juntament amb la seva família i els metges per deixar constància del dia a dia de la seva lluita personal.

Dos anys de seguiment a un pacient excepcional disposat que els científics trobin la cura abans que la xifra de 26 milions de malalts de tot el món es multipliqui per 10. Una pel·lícula dura però optimista malgrat tot.

Veure el tràiler de la pel.lícula:Tota la informació al web: http://www.bicicletacullerapoma.cat  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits