Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2011


Concert: Erik Deutsch Band (jazz-rock): Hush Money
Concerts i clàssics

20/2/2011   Diumenge, 20 de Febrer de 2011, 19:00 hores. Cúpula del Comediants

Presentació del seu darrer treball discogràfic “Hush Money”.

Erik Deutsch: Fender Rhodes, teclats
David Soler: Guitarra, Pedal Steel
Caspar St Charles: Bateria

Pianista, compositor, arranjador, professsor, productor... aquestes són algunes de les cares que Erik Deutsch(Washington DC, 1976) ha mostrat al món. Un intèrpret intensament creatiu i talentós, té l´habilitat per donar el seu so a una varietat de músiques diferents.
Després d´una dècada a Colorado, Erik resideix ara a Brooklyn, Nova York. Els seus projectes actuals inclouen Erik Deutsch Band, Norah Jones, Ellery Eskelin/Allison Miller/E.D Trio, Trevor Dunn Madlove, Erin McKeown Band, Kristina Train, A big Yes and a small No, Ron Miles proBand, Sonya Vallet i Los Prófugos Galácticos, Jessica Lurie Ensemble, David SOler´s Denga, Country Road X, Triangle.

La banda d´Erik Deutsch enregistrava un àlbum nou a Brooklyn el gener del 2009: Hush Money.

El disc s´endinsa al regne cinemàtic de la ment del Deutsch compositor: els sintetitzadors, les melodies oníriques, l´enllaç estret amb el paisatge de les seves cançons de sonoritat cambra-rock.

Hush Money s´entén com a fusió de totes les seves influències.

Per més informació fes clic aquí!
  1/6/2019
Escoltes l´ACPOsta Cultural, el programa de ràdio de l´ACPO?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits