Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2011


Cinema a la fresca: Kung Fu Panda 2
Cinema

29/7/2011   Divendres 29 de Juliol, 22:00h, Pati de l´Escola de Teixits

Fitxa tècnica:
Director: Jennifer Yuh Nelson
Productora: DreamWorks Animation
País: EUA
Any: 2011
Durada: 90´
Guió: Jonathan Aibel y Glenn Berger
Música: John Powell i Hans Zimmer
Muntatge: Maryann Brandon i Clare Knight
Intèrprets: doblatge original: Angelina Jolie (Tigresa), Gary Oldman (Lord Shen), Seth Rogen (Mantis), Jack Black (Po), Dustin Hoffman (Shifu), Lucy Liu (Víbora), Jackie Chan (Mono), David Cross (Grulla), Jean-Claude Van Damme (Maestro Cocodrilo), Michelle Yeoh (Adivina), Danny McBride (Jefe lobo), James Hong (señor Ping).


Argument:
Po està ara vivint el seu somni com el Guerrer del Drac, protegint la Vall de la Pau al costat dels seus amics i els seus companys mestres del kung fu, Els Cinc Furiosos. Però la seva nova i impressionant vida es troba amenaçada per l´aparició d´un vilà formidable, Lord Shen, que té pensat usar una arma secreta imparable per conquerir la Xina i destruir el kung fu. Po haurà de buscar en el seu passat per descobrir els secrets del seu misteriós origen, només llavors serà capaç de reunir les forces necessàries per vèncer.

Preu entrada: 2€

Trailer:


Patrocina: Ajuntament de Canet de Mar.
Organitza: ACPO  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits