Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2011


Cinema a la fresca: Sin identidad
Cinema

12/8/2011   Divendres 12 d´Agost, 22:00h, Pati de l´Escola de Teixits

Fitxa tècnica:
Direcció: Jaume Collet-Serra
Any: 2011
Duració: 113 minuts
Pais: EEUU
Gènere: Thriller, Suspens, Drama
Repartiment: Liam Neeson (Dr. Martin Harris), January Jones (Elizabeth Harris), Diane Kruger (Gina), Aidan Quinn (el otro Martin Harris), Frank Langella (Rodney Cole), Bruno Ganz (Ernst Jürgen), Sebastian Koch (profesor Bressler), Olivier Schneider (Smith).

Argument:
Liam Neeson és el doctor Martin Harris, qui després d´un accident de cotxe a Berlín recupera la consciència per a descubrir que la seva esposa (January Jones) no el reconeix, i un altre home (Aidan Quinn) ha assumit la seva identitat. Amb l´ajuda d´una extranya aliada (Diane Kruger) es sumergirà en un misteri que l´obligarà a qüestionar el seu seny i la seva identitat, preguntant-se fins on ha d´arribar per descobrir la veritat.

Preu:2€

Trailer:


Patrocina: Ajuntament de Canet de Mar
Organitza: ACPO  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits