Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2012


La Qperativa de l´Odèon
Comissió comunicació

20/1/2012   Canet de Mar, 20 de Gener de 2012

Des d´ara pots descarrregar-te el primer número de la Qperativa de l’Odèon, un nou mitjà que et mantindrà informat de les gestions que l’Ajuntament i l’Associació Cultural Plataforma Odèon van realitzant, per aconseguir que la rehabilitació de l’Odèon sigui una realitat.

El nom que hem posat a aquest butlletí té molt a veure amb els inicis de l’edifici i també, amb la proposta que com a entitat fem per a la seva gestió en un futur.

Com vam aprovar a la darrera Assemblea General de socis, l’ACPO inicia una nova etapa amb un canvi estratègic que comporta que es deixin de fer algunes de les activitats periòdiques -tot i que se’n continuaran fent d’altres amb més repercussió- per tal de poder prioritzar el seguiment de l’Odèon: el projecte, la situació judicial, el fi nançament, el suport de les administracions i molt especialment, la sensibilització de les entitats i de la ciutadania de la població.

La Qperativa de l’Odèon sortirà cada trimestre i el podreu trobar a diversos establiments de Canet. A banda de les informacions esmentades, hi haurà diverses seccions que s’aniran alternant del que va ser i del que pot ser i volem que sigui un espai d’opinió, obert a totes les entitats i a la població en general.

La Junta de l´ACPO.

Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits