Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2012


Comediants, Premi Amades de Cultura Popular 2012
Comissió comunicació

19/12/2012  

Des de l´ACPO volem compartir amb tots vosaltres la nota de premsa:

La trajectòria de la companyia de teatre al llarg d’aquests darrers 40 anys i el seu compromís amb la cultura popular i tradicional l’ha fet valedora del premi de l’edició d’enguany.

L’Associació Cultural Joan Amades atorga aquest premi que està destinat a prestigiar, reconèixer i fer públiques les trajectòries de persones i organitzacions que han destacat en l’estudi, la promoció i la dinamització de la
cultura popular i tradicional catalana.

COMEDIANTS destaca per la trajectòria professional, el compromís amb el teatre popular i el conreu d’un llenguatge propi a partir de la relectura de les tradicions i costums. Foc, diables, gegants, caps grossos, titelles, festes, àpats, danses, el cicle de l’any i de la vida, etc. Res s’ha escapat a l’ull crític d’aquesta
companyia. Les singulars propostes de posada en escena i el seu discurs teatral ha tingut una especial incidènencia en les experiencies de renovació festiva del país.

El lliurament del guardó és farà el diumenge 20 de gener al centre de creació de COMEDIANTS al municipi de Canet de Mar.

  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits