Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2013


L´ACPO s´ha adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
Comissió comunicació

4/9/2013   Canet de Mar

Naturalesa, objectius i funcions
Fer partícips del procés de l´exercici del dret a decidir i de la celebració d´una consulta sobre el futur polític de Catalunya la societat civil, les institucions més representatives del país, el món local i les forces polítiques que hi siguin favorables, més enllà de la seva posició final, amb els objectius següents:

• Dur a terme una orientació general del procés per fer efectiva la consulta sobre el futur polític de Catalunya.

• Crear un espai de debat i diàleg permanent sobre el dret a decidir.

• Facilitar el debat democràtic que comporta l´exercici del dret a decidir, garantint que el dret a ser consultat comporti també el dret a defensar la posició que cadascú consideri més convenient.

• Recollir les propostes que emanin de la societat civil i dels seus agents i institucions per enriquir el procés de l´exercici del dret a decidir.

• Difondre i garantir els valors democràtics del dret a decidir com a expressió i fonament de la participació ciutadana directa en els afers col·lectius de gran transcendència.

• Garantir la participació i la coordinació dels diferents actors organitzats del país a favor del dret a decidir: entitats socials i ciutadanes independentment del seu objecte social; agents econòmics i socials; partits polítics, i institucions públiques.

• Fer pedagogia i explicar el dret a decidir i la celebració de la consulta; i proposar i impulsar els mecanismes i accions necessaris perquè el debat sobre el futur de Catalunya arribi arreu de la societat catalana i en garanteixi la participació ciutadana.

Composició
Estarà integrat per: entitats civils, cíviques, ciutadanes, culturals, econòmiques, sindicals, empresarials; el món local; els grups parlamentaris que han donat suport al dret a decidir, i el Govern.

Per més informació
http://www.dretadecidir.cat/



















  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?





Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits