Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2014


ESTEM PER LA CULTURA DE LA PAU
Comissió comunicació

11/8/2014   Canet de Mar

L’ESGARRIFOSA SITUACIÓ BÈL·LICA QUE FA SETMANES VIU EL PRÒXIM ORIENT I DAVANT LES IMATGES I INFORMACIÓ QUE ENS DONEN ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ON ES CONSTATA UNA MANCA TOTAL DE RESPECTE ALS DRETS HUMANS DE LES PERSONES, L’ASSOCIACIÓ SE’N FA RESSÒ I VOL DONAR EL NOSTRE TESTIMONI MANIFESTANT-NOS EN CONTRA D’AQUESTA SITUACIÓ I EN FAVOR DE LA PAU.

ESTEM EN CONTRA DE QUALSEVOL VIOLENCIA, SIGUI DEL SIGNE QUE SIGUI, CREIEM EN LA CULTURA DE LA PAU, DEL DIÀLEG, DEL RESPECTE, DE LA SOLIDARITAT, DE LA DIVERSITAT I DE L´ENTESA ENTRE ELS POBLES DE DIFERENTS SIGNES CULTURALS, RELIGIOSOS, ÈTNICS I HISTÒRICS.

INTERPRETANT EL SENTIMENT MAJORITARI DE TOTS ELS QUE FORMEM L´ASSOCIACIÓ, FEM UNA CRIDA AL DIÀLEG I A LA RESPONSABILITAT DELS GOVERNANTS I EXIGIM ALS GOVERNS IMPLICATS DIRECTAMENT I AQUELLS QUE DE FORMA INDIRECTE HO FAN POSSIBLE O FAN LA VISTA GROSSA ENCAMININ LA SEVA POLITICA TREBALLANT PER LA PAU I EL DIÀLEG.

CANET DE MAR,
AGOST, 2014

ESTEM PER LA CULTURA DE LA PAU !!

ESTEM PER LA CULTURA DEL DIÀLEG !!  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits