Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2014


Fit-Walking del Tricentenari - 1ª Edició
Comissió comunicació

12/10/2014   8.30h - Riera Sant Domènech

Camina al Maresme
Caminada Popular de 5 o 10 Km al pas de Fit-Walking, activitat esportiva per mantenir-se en forma sense cansament. La caminada està agermanada amb la 2ª Edició del CaminAlguer, que aquest setembre s´ha fet a la illa de Sardenya.

El recorregut serà entre Canet i Arenys pel passeig marítim. La cursa no serà competitiva i es sortejaran obsequis entre tots els participants.

El cost d´inscripció de 6€ dóna dret a la bossa de cursa (a les primeres 200 inscripcions), a l´avituallament i a participar al sorteig dels premis.

2€ de la inscripció aniran a la Fundació Miquel Valls que treballa per millorar la qualitat de vida dels afectats d´ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica), 2€ seran per les entitats col.laboradores i 2€ seran per la organització de la caminada.

Per més informació:
Tel. 63 63 64 210 i www.escoladelcaminar.com

Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits