Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2015


Programació L´Ovidi Ferotge
Comissió comunicació

14/11/2015   Canet de Mar

Dissabte 14 de novembre
21.00h - Museu Domènech i Montaner
Acte 8
Recital de Poesia
El(s) poeta Ovidi

Mercè Sampietro, Eduard Iniesta i Llúcia Vives
Aquesta proposta vol apropar al públic la relació de l’Ovidi amb la poesia, les seves seleccions, el seu gest i la seva dimensió com a poeta, no només a través de les seves cançons, sinó també de poesies pròpies no musicades i algunes d’elles inèdites.

Del 13 de març al 14 de novembre
Biblioteca - Sala Adults - Espai música i imatge
Ovidi en el record
La Biblioteca us posa a l´abast el seu fons bibliogràfic, documental i audiovisual sobre l´artista, destacant la premsa recopilada durant els anys 70/80, així com la del seu pas per Canet.

Actes que ja s´han realitzat:

Divendres 13 de març
20.30h - Escola de Teixits de Punt
Acte 1
Inauguració del Cicle
Gràcies, Ovidi: “De part dels bons fins la mort”

Paco Prieto, Arturo Gaya i Kike Pellicer
Un concert que compleix una funció doble: donar a conéixer l’Ovidi Montllor a nova gent i recordar-lo ara, tot just als 20 anys de la seva mort, amb la certesa que estem davant d’un repertori necessari per interpretar la societat actual.

Dissabte 28 de març
20.30h - El Centru
Acte 2
Documental
Crònica d’un Artista

Documental dirigit per Pere Pons, producció de Ressons i realitzada pel Grup Enderrock amb el suport de Televisió de Catalunya. Relata la vida d’un dels artistes més complets i compromesos del moviment de la Nova Cançó. L’autor, intèrpret, actor, rapsode i músic, que va destacar per la seva intensitat dramàtica i poètica.

Dimecres 24 de juny
19.00h, Estudi Tenas - 20.00h, Sala Municipal d’Exposicions
Acte 3
Inauguració Exposicions
Curador: Salvador Castellà
S’inauguraran dues exposicions: la d’Homenatge a l’Ovidi amb obres de diferents artistes, a l’Estudi Tenas (fins els 12 de Juliol) i la d’Objectes Personals de l’Ovidi, amb fotos de la Pilar Aymerich (Creu de Sant Jordi el 2005), a més de cartells, vinils i llibres (material cedit per la Fundació Cançó Pep Parra i per la Carme Durich) a la Sala Municipal d’Exposicions (fins el 5 de Juliol).

La Pilar Aymerich vindrà a presentar l´exposició i L’Esmolet acompanyat d’en Quim Espàrrech cantaran unes cançons de l´Ovidi.

Dimecres 24 de juny
21.00h - Carrer de la Font
Acte 4
Senzillament (Coses de l’Ovidi)
Toni Xuclà i Jordi Vidal
Un espectacle amb les cançons que l’Ovidi Montllor va cantar i en què es reciten poemes que l’Ovidi va recitar. Un espectacle alegre, auster i brillant compost per disset poemes i cançons de l’Ovidi acompanyades per Toni Xuclà amb nous arranjaments que potencien la capacitat expressiva de Jordi Vidal, l’actor i cantant.

Divendres 10 de juliol
21.30h - Carrer Ample
Acte 5
L’Ovidi, poema sense acabar
Toti Soler, Joan Massotkleiner i Gemma Humet
Toti Soler és l´eco d´aquell que oferia la més franca i lleial aliança artística i personal. El poeta, actor i cantant d’Alcoi ara reviu a través de la paraula de l’actor Joan Massotkleiner i de la veu de la cantant Gemma Humet, embolcallats per la sensibilitat dels versos transformats en cançons perennes i el mot punyent.

Divendres 17 de juliol
22.00h - Plaça Macià
Acte 6
Cinema
Furtivos

José Luis Borau
L’Ángel (Ovidi Montllor) és un caçador furtiu que viu en un bosc amb la seva mare (Lola Gaos), una dona tirànica i violenta. En un dels seus escassos viatges a la ciutat, coneix la Milagros (Alicia Sánchez), una noia que ha fugit d’un reformatori i que és l’amant d’un delinqüent anomenat El Cuqui.

Dissabte 26 de setembre
22.00h - Cúpula Comediants
Acte 7
Teatre
Homenatge a T

Cia. La Dependent d´Alcoi
“Homenatge a Teresa” conta a través d’un home/xiquet -el propi Ovidi Montllor- la història de Teresa Mora. L’aventura vital d’aquesta dona vindrà descrita des dels seus orígens humils fins la mort a un barracó dels afores d’Alcoi.

Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits