Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2015


Comencen les obres de recuperació de l´Odèon
Comissió comunicació

1/4/2015   Plaça Colomer

Ja han començat les obres de l´Odèon a la Plaça Colomer. Unes obres que tenen prevista una durada de 5 mesos. Aquesta setmana s´ha començat a condicionar la zona per poder treballar-hi en condicions òptimes i amb la màxima seguretat. Pendís Bagà és l´empresa adjudicatària d´aquestes obres.

Amb aquestes obres es recuperarà tota la plaça i s´habilitarà la coberta de la porxada de l´edifici Odèon. Una de les principals novetats és que hi haurà una espai expositiu. Aquest és un primer pas per recuperar la plaça i per més endavant poder, si hi ha diners, recuperar el teatre de l´Odèon.

El cost d´aquestes obres puja a 300,000 euros i d´aquests, 20.000 euros provenen de Patrimoni de la Generalitat, 80.000 euros per part de Territori i Sostenibilitat, 30.000 euros per part de l´ajuntament i la resta prové d´un FEDER rebut. Les obres han començat aquest dilluns i es preveu que tinguin una durada de 5 mesos. L´empresa que fa les obres contractarà almenys dues persones de Canet. Des de l´empresa busquen un pis de tres habitacions moblat per llogar per un període de 5 mesos. Pendís Bagà també va ser l´empresa que va fer les obres d´acondicionament a l´escola de música.

Un nou pas cap a la recuperació de l´Odèon!!!


Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits