Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2015


XII Memorial Jaume Dotras
Concerts i clàssics

12/7/2015   Diumenge, 20h - El Centru de Canet

Cinema Pianissimo

Un muntatge audiovisual amb en Robert Infiesta al piano.

Aportació Voluntària

L´espectacle és una sessió de cinema amb acompanyament de piano, o dit d´una altra manera un “concert per a piano i cinema”. La projecció no és basa en una sola pel.lícula, sinó que son un seguit de curtmetratges que es van succeïnt, i sempre amb l´acompanyament del piano, posant música a les imatges. És una proposta semblant a l’antic cinema mut, però el que canvia són els continguts dels curtmetratges, que expliquen històries més properes als temps actuals.

La música de piano, inclou entre d´altres, música de Chopin, de Ravel, així com peces de Jazz, música de cinema, i alguns standars de la música popular. En definitiva un retaule d’estils molt ampli, que pretén acostar a l’espectador la màgia del piano, per la seva capacitat de crear atmosferes i estils ben diferents.

Els continguts, són els temes universals de la condició humana, o sigui: l´amor en les seves diverses vessants, la diversió, la por, els somnis, el piano i la dansa.

Podeu fer un tast en el següent link

http://youtu.be/KD2FKg1A-F0Documents:
  1/6/2019
Escoltes l´ACPOsta Cultural, el programa de ràdio de l´ACPO?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits