Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2015


Cine per Gaudí(r) a la fresca
Cinema

4/9/2015   Divendres, 21h - Plaça Universitat

L’Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO) proposa per aquest estiu un cicle de Cinema a la Fresca de premi.

Aquest cicle es centra en 5 produccions cinematogràfiques que han estat nominades o premiades als Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català.

Les pel.lícules es projectaran amb la presència d’alguns dels seus protagonistes que ens explicaran històries i anècdotes del rodatge.

Pendent de nova data
El Niño (Acció/Intriga)
21.00h - Plaça Universitat
Dos joves, El Niño i El Compi, es volen iniciar en el món del narcotràfic a l’estret de Gibraltar. Risc, emocions i molts diners per recórrer aquesta distància en una llanxa que vola sobre les ones.

Amb aquesta acció, l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

Us hi esperem!

Divendres 7 d´agost
Rastres de Sàndal (Drama)
22.00h - Plaça Universitat
Amb la presència de Josep Amorós, director de producció, treballant des de la pre-producció, durant tot el rodatge tant a Mumbai com a Barcelona i seguint la post-producció i promoció.
La Mina és una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d´una família rica a Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força.

Divendres 21 d´agost
10.000 KM (Drama virtual)
22.00h - Plaça Universitat
Amb la presència de Jaume Figueras, crític de cinema, que farà la presentació de la pel·lícula.
Una parella, l’Alejandra i en Sergio. Un any de relació a distància, dos ordinadors i dues ciutats, Barcelona i Los Angeles. L’amor serà l’únic que tindràn per lluitar contra els 10.000 kilòmetres que els separen.

Divendres 28 d´agost
La Isla Mínima (Intriga)
22.00h - Plaça Universitat
Espanya, principis dels anys 80. Dos policies, ideològicament oposats, són enviats a un poble remot del sud, situat a les marismes del Guadalquivir, per investigar la desaparició de dues adolescents.

Divendres 4 de setembre
Mortadel.lo i Filemó contra Jimmy el Catxondo (Animació)
21.00h - El Centru
Els agents Mortadel·lo i Filemó es veuen obligats a fer servir tota la seva capacitat per trobar en Jimmy el Catxondo, un acomplexat lladregot que no despunta pel seu elevat coeficient intel·lectualç.
  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits