Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2016


Cine per Gaudí(r) - El Niño
Cinema

29/1/2016   Divendres, 21.00h - El Centru

Aquesta pel.lícula inicia el nou Cicle de Cinema de l’Odèon que tindrà lloc els últims divendres de cada mes.

Amb la presència de Cristina Manresa, Comissària de la Regió Metropolitana Sud i Ernesto Mallo, Escriptor de Novel.la Negra.

Sinopsi:
Dos joves, El Niño i El Compi, es volen iniciar en el món del narcotràfic a l’estret de Gibraltar. Risc, emocions i molts diners per recórrer aquesta distància en una llanxa que vola sobre les ones.

Premis Gaudí:
Millor direcció de producció (Edmon Roch i Toni Novella), millor actriu secundària (Bárbara Lennie), millor actor secundari (Eduard Fernández), millor muntatge (Mapa Pastor), millor música original (Roque Baños), millor fotografia (Carles Gusi) i millor so (Sergio Bürmann, Oriol Tarragó i Marc Orts).

Us hi esperem!

Inversió en cultura 3€







Documents:
















  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?





Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits