Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2015


Cine per Gaudí(r) a la fresca - Rastres de Sàndal
Cinema

7/8/2015   Divendres, 22h - Plaça Universitat

Amb la presència de Josep Amorós, director de producció, treballant des de la pre-producció, durant tot el rodatge tant a Mumbai com a Barcelona i seguint la post-producció i promoció.

Sinopsi:
La Mina és una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d´una família rica a Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força.Premis Gaudí:
Millor film.

Aquesta és la segona de les 5 pel.lícules del cicle Cine per Gaudí(r) a la fresca, amb el que l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

Us hi esperem!

Inversió en cultura 3€

Documents:
  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits