Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2015


Cine per Gaudí(r) a la fresca - 10.000 KM
Cinema

21/8/2015   Divendres, 22h - Plaça Universitat

Amb la presència de Jaume Figueras, crític de cinema, que farà la presentació de la pel·lícula.

Sinopsi:
Una parella, l’Alejandra i en Sergio. Un any de relació a distància, dos ordinadors i dues ciutats, Barcelona i Los Angeles. L’amor serà l’únic que tindràn per lluitar contra els 10.000 kilòmetres que els separen.

Premis Gaudí:
Millor director (Carlos Marqués-Marcet), millor film en llengua no catalana, millor guió, millor protagonista masculí (David Verdaguer) i millor protagonista femenina (Natalia Tena).

Aquesta és la quarta de les 5 pel.lícules del cicle Cine per Gaudí(r) a la fresca, amb el que l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

Us hi esperem!

Inversió en cultura 3€Documents:
  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits