Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2015


L´Odèon més a prop!
Comissió comunicació

4/10/2015   Plaça Colomer

El diumenge 4 d´octubre vam celebrar La Festa de l´Odèon entre socis, amics i familiars a la plaça Colomer, el mateix dia que el conseller Santi Vila i les autoritats municipals de Canet van obrir de nou les Voltes de l´Odèon després de sanejar els baixos de l´edifici i instal·lar-hi uns plafons museístics.

Si bé no són les obres que tant Canet com l´edifici necessitarien per enllestir definitivament el projecte de rehabilitació i tenir l´espai que tots ens mereixem, per a la nostra associació sí que aquesta actuació provisional és un pas d’higiene, trenca la immobilitat de gairebé vuit anys i, estem convençuts que obre una etapa decisiva en la represa de la reconstrucció d´un equipament tan necessari.

Un primer pas que ens apropa al nostre objectiu d´un Odèon acabat i a punt per a tothom.
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits