Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2016


70´s de Cine - Cicle de Cinema 2016
Cinema

30/12/2016   Divendres de final de mes, 19.00h - El Centru

L’Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO) proposa per aquest any 2016 un cicle de Cinema dels Anys 70.

Si mirem des de la distància el cine que es veia en aquella dècada, hi podem trobar moltes tendències. Tot i així, aquells anys van ser marcadament polítics i el cine que vam veure i les pel.lícules que van ser per nosaltres “les grans pel-lícules”, estaven impregnades de política.

Es vivia el cine com quelcom molt important i definitiu, cosa que estava molt bé, però es sacrificava el cine com a entreteniment. Era el culte del cine europeu i la satanizació de Hollywood.

Conquerir allò personal va ser una gran fita d’aquells anys però també ho va ser apropiar-nos de la cultura baixa o “pop”. Gaudir sense culpa del cine d’entreteniment i sense fer-ne una idolatria a ultrança que arrassés tot allò que tingués una nota de profunditat o un lleu sabor a gran cultura.

El cine com un art o el cine com un entreteniment: no importa sempre i quan hi hagi qualitat. Un ampli registre, però en el que no tot s’hi val.

Amb aquest cicle, l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i al nostre poble.

T´hi esperem!  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits