Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2016


Programació 70´s de Cine
Cinema

30/12/2016   Canet de Mar

Pel.lícules ja projectades

Divendres 26 de febrer
21.00h - El Centru
La Naranja Mecánica
Stanley Kubrick (1971) - Drama Psicodèlic
En una Gran Bretanya futurista, Alex, el protagonista de la pel·lícula, és un adolescent aficionat a les drogues i a la música de Beethoven que, juntament amb els seus amics, es dedica a la ultraviolència (pallisses, abusos, violacions, humiliacions envers els més dèbils i baralles amb altres grups d´adolescents).

Divendres 18 de març
21.00h - El Centru
La Vida de Brian
Monty Python (1979) - Comèdia
A l´estable veí de Jesús de Natzaret, va néixer Brian Cohen. Els reis mags d´Orient s´equivoquen i comencen a retre homenatge a Brian. La seva mare els acull molt desatentament i intenta plantar-los al carrer però el seu comportament canvia quan veu els regals preciosos (l´or, l´encens i la mirra) que porten.

Divendres 29 d’abril
21.00h - El Centru
Johnny Cogió su Fusil
Dalton Trumbo (1971) - Drama Històric
Johnny cau abatut a la línia del front per l´explosió d´una granada, a la qual aconsegueix sobreviure amb penes i treballs. Però la guerra l’ha convertit en un tors vivent: sense braços ni cames i havent perdut els sentits de la vista, l´oïda, l´olfacte i el gust. Només el seu cervell funciona encara.

Divendres 27 de maig
21.00h - El Centru
Encuentros en la Tercera Fase
Steven Spielberg (1977) - Ciència Ficció
En un petit poble d´Indiana, Roy Neary, veu davant d´ell un OVNI i a uns pocs quilòmetres d´allà, un nen és abduït per un plat volador davant dels ulls de la seva mare, Jillian. Mentre que les autoritats intenten amagar l´assumpte, la Jillian i en Roy tenen intuïcions de l´existència d´un lloc on tindrà lloc la trobada.

Divendres 17 de juny
21.00h - El Centru
Mad Max
George Miller (1979) - Aventures Apocalíptiques
En un futur apocalíptic amb escasetat de combustible i amb les bandes de motociclistes dominant les carreteres, una patrulla de policies coneguts com la Patrulla de Força Central s’encarrega de mantenir la seguretat vial. Allà hi trobem en Max Rockatansky, considerat com el millor dels patrullers de la seva divisió.

Divendres 29 de juliol
22.00h - Plaça Colomer
Tiburón
Steven Spielberg (1975) - Intriga
Un gran tauró blanc ataca els banyistes de les platges d’Amity Island. Això porta el cap de la policia local a enfrontar-se amb les autoritats, que no volen espantar els turistes —dels que depèn l’economia d’Amity—, per emprendre la cacera de l’escual juntament amb un biòleg mari i un caçador de taurons professional.

Divendres 30 de setembre
21.00h - El Centru
Cabaret
Bob Fosse (1972) - Musical
Sally Bowles és una cantant estatunidenca que actua de nit al cabaret Kit Kat Klub de Berlín al començament dels anys 30. Lloga una cambra a Brian, un anglès reservat, universitari i escriptor que dóna lliçons d´anglès per guanyar-se la vida mentre continua els seus estudis d´alemany.

Divendres 28 d´octubre
21.00h - El Centru
Papillon
Franklin J. Shaffner (1973) - Acció Presidiària
El protagonista, anomenat Papillon, és condemnat a treballs forçats a la Guayana francesa per un crim que no va cometre. La trama gira al voltant de les inhumanes condicions a que són sot-mesos els reclusos, dels intents de fugida que realitza Papillon i de la seva definitiva fugida el 1941.

Divendres 25 de novembre
21.00h - El Centru
Alien, el Octavo Pasajero
Ridley Scott (1979) - Por
La nau espacial de transport comercial Nostromo viatja de tornada a la Terra, amb un enorme remolc amb 20 milions de tones de mena i els set membres de la seva tripulació. En rebre una transmissió d´origen desconegut, l´ordinador central de la nau, "Mare", desperta a la tripulació, creient estar a prop de la Terra.

Divendres 30 de desembre
19.00h - El Centru
El Señor de los Anillos
Ralph Bakshi (1978) - Animació
L´acció se situa a la Terra Mitjana i segueix les aventures d´un grup d´hobbits, elfs, homes, nans i mags que formen La Comunitat de l´Anell. Aquests s´embarquen en una aventura per a destruir l´Anell Únic de Poder, creat pel Senyor Fosc Sauron, i així assegurar la seva aniquilació definitiva.


Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits