Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2016


Diàleg sobre Montserrat Roig - Pilar Aymerich i Elvira Altés
Comissió comunicació

22/4/2016   Divendres, 20.30h - Biblioteca P. Gual i Pujadas

El 10 de novembre del 2016 farà 25 anys de la mort de Montserrat Roig, periodista, escriptora i dona d´esquerres i feminista que va deixar, malgrat la seva curta vida i trajectòria professional – només tenia 45 anys quan va morir- una extens llegat amb marcat ressò no només a Catalunya, sinó també a escala internacional.

Aquest 25è aniversari de la seva mort no pot ser una simple efemèride retòrica, i d’aquí la motivació de l’Associació Cultural Plataforma Odeon, convençuda que cal tornar, un cop i un altre, a la seva obra intensa i sensible, i més encara si tenim en compte que va ser veïna de Canet durant uns quants anys.

Organitzarem una conferència dialogada:

La fotògrafa Pilar Aymerich i la periodista Elvira Altés, dialogaran de les vessants de periodista, memorialista, dona d´esquerres i feminista de la Montserrat Roig, ja que la van conèixer de ben aprop. A més la Pilar fou amiga de professió i vital, i va ser la fotògrafa d´"Els catalans als camps nazis".

En aquest cicle també hi participa Sàlvia, l´Associació de dones de Canet de Mar, que van organitzar una conferència sobre la Montserrat Roig el dia 8 de març.  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits