Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2016


70´s de Cine - Johnny Cogió su Fusil
Cinema

29/4/2016   Divendres, 21.00h - El Centru

Johnny Cogió su Fusil
Dalton Trumbo (1971) - Drama Històric

Amb la presència de Josep Ramon Germà, Director Científic de l´ICO (Institut Català d´Oncologia) - Eutanàsia / Manera digna de morir.

Johnny cau abatut a la línia del front per l´explosió d´una granada, a la qual aconsegueix sobreviure amb penes i treballs. Però la guerra l’ha convertit en un tors vivent: sense braços ni cames i havent perdut els sentits de la vista, l´oïda, l´olfacte i el gust. Només el seu cervell funciona encara.Aquesta és la tercera de les 10 pel.lícules del cicle 70´s de Cine, amb el que l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

T´hi esperem!

Inversió en cultura
Socis 3€
No socis 4€
  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits