Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2016


70´s de Cine - Tiburón
Cinema

29/7/2016   Divendres, 22.00h - Plaça Colomer

Tiburón
Steven Spielberg (1975) - Intriga

Aprofitant que ja és estiu, aquesta pel.lícula la projectarem a la fresca, a les 22.00h a la Plaça Colomer!!!

Vindrà en Manel Bolívar i Basart, Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona i Ajudant d´Investigació del Centre d´Estudis Avançats de Blanes (CEAB)

Un gran tauró blanc ataca els banyistes de les platges d’Amity Island. Això porta el cap de la policia local a enfrontar-se amb les autoritats, que no volen espantar els turistes —dels que depèn l’economia d’Amity—, per emprendre la cacera de l’escual juntament amb un biòleg mari i un caçador de taurons professional.Aquesta és la sisena de les 10 pel.lícules del cicle 70´s de Cine, amb el que l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

T´hi esperem!

Inversió en cultura
Socis 3€
No socis 4€
  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits