Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2016


Programació +CinePerGaudí® a la fresca
Cinema

26/8/2016   Divendres 22h - Plaça Colomer

26 d´agost
Barcelona Nit d’Hivern
Comèdia Dramàtica
Dani de la Orden
Alberto San Juan, Miki Esparbé
7 Nominacions
A Barcelona, durant la màgica nit de Reis, diferents personatges viuen històries d’amor romàntiques, esbojarrades i a vegades agredolces.

Ja projectades

5 d´agost
Truman
Comèdia Dramàtica
Cesc Gay
Ricardo Darín, Javier Cámara
6 Premis Gaudí
Julián i Tomás, dos amics de la infantesa que han arribat a la maduresa, es reuneixen després de molts anys i passen junts uns dies inoblidables, sobretot perquè aquesta serà la seva última trobada, el seu comiat.

12 d´agost
Palmeras en la Nieve
Drama Romàntic
Fernando González Molina
Mario Casas, Adriana Ugarte
4 Nominacions
L’any 1953, Kilian abandona la muntanya d’Osca per emprendre amb el seu germà un viatge a una antiga colònia espanyola a Guinea Ecuatorial. Allà els espera el seu pare, a la finca Sampaka, on cultiva un dels millors cacaus del món.

19 d´agost
Atrapa la Bandera
Animació
Enrique Gato
1 Premi Gaudí

Richard Carson, un ambiciós multimilionari, vol apropiar-se del satèl.lit terrestre i explotar la font d’energia del futur, l’Heli 3. Per això, haurà d’esborrar la gesta dels astronautes de l’Apolo XI i les seves primeres passes per la Lluna.

  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits