Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2016


70´s de Cine - Papillon
Cinema

28/10/2016   Divendres 21.00h - El Centru

Papillon
Franklin J. Shaffner (1973) - Acció Presidiària

Amb la presència de Cristina Manresa Comissària Mossos Esquadra Regió Metropolitana Sud i Ernesto Mallo Escriptor de Novel.la Negra

El protagonista, anomenat Papillon, és condemnat a treballs forçats a la Guayana francesa per un crim que no va cometre. La trama gira al voltant de les inhumanes condicions a que són sotmesos els reclusos, dels intents de fugida que realitza Papillon i de la seva definitiva fugida el 1941.Aquesta és la vuitena de les 10 pel.lícules del cicle 70´s de Cine, amb el que l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

T´hi esperem!

Inversió en cultura
Socis 2€
No socis 3€
  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits