Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2017


Cinema Odèon - El Rey de la Habana
Cinema

17/2/2017   Divendres 21.00h - El Centru

El Rey de la Habana
Agustí Villaronga (2015) - Drama

Reinaldo, un adolescent recentment escapat d´un correccional, es llança als carrers de L´Havana durant els durs anys 90 del període especial cubà. Un murri amb pocs escrúpols que s´enfronta al fet quotidià de viure.

Anhels, desencants, rom i bon humor acompanyen el seu passejar pel barri de Centre Havana. Un dia coneix a Magda, una altra supervivent com ell i entre tots dos sorgeix una història d´amor impossible i tràgica marcada pel sexe i la tendresa.Amb aquesta pel.lícula, l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

T´hi esperem!  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits