Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2018


Nits d´Oscars a la Fresca!!! - La Forma del Agua
Cinema

3/8/2018   Divendres, 22h - Plaça Colomer

Divendres 3 d’agost
La Forma del Agua
Dramà Fantàstic
Guillermo del Toro

Sally Hawkins
Doug Jones
Michael Shannon

Guanyadora de 4 Oscars

La vida de la solitària Elisa, que treballa netejant en un inquietant laboratori d’alta seguretat durant la Guerra Freda, canvia del tot quan descobreix un experiment classificat com a secret: un home amfibi que es troba allà reclòs.Aquesta és la primera de les 4 pel.lícules del cicle Nits d´Oscars a la Fresca, amb el que l’ACPO segueix fent ressò de l’esperit cultural que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

La quarta pel.lícula del cicle serà escollida pels assistents que vinguin a la projecció de La Forma del Agua, que triaran entre una d’aquestes cinc propostes...

Tres Anuncios en las Afueras
Blade Runner 2049
Una Mujer Fantástica
Dunkerque
Star Wars: Los Últimos Jedi


T´hi esperem!

Inversió cultural: Soci 2€ / No soci 3€  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits