Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2017


L’1 D’OCTUBRE

2/10/2017   Canet de Mar

L’1 D’OCTUBRE

Els que formem part de l’Associació Cultural Plataforma Odèon estem profundament indignats pels actes que les forces i cossos de seguretat espanyols van dur a terme en la jornada d’ahir.

És del tot inadmissible la virulència i agressivitat emprada per aturar la voluntat del poble d’expressar lliurament i a través de les urnes el dret a decidir el seu futur.

Condemnem amb tota la nostre energia, una vegada més, l’actuació de l’estat espanyol de no permetre l’expressió d’un poble que ha demostrat tantes i tantes vegades pacíficament, cívicament i educadament la seva voluntat de reafirmar-se com a poble.

Fa uns dies vam patir la persecució de càrrecs electes, funcionaris, alcaldes i després, registres, confiscacions, robatoris, pressions, etc. Ara ha sigut la ciutadania que ha estat agredida i de quina manera... Més de 800 persones han hagut de ser ateses, pel sol i únic fet de voler exercir el seu dret de vot.

Ens cal dir PROU i que no volem aquest estat espanyol repressor i intransigent que té com a bandera la desmesura, el menyspreu, la humiliació i l’oblit del do de la paraula i del diàleg.

Seguirem ferms en la defensa de les llibertats individuals i col·lectives de la ciutadania de Catalunya.

Canet de Mar, 2 d’octubre de 2017  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits