Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2017


Eliot Zigmund Trio feat. Raynald Colom & Manel Fortià
Concerts i clàssics

2/12/2017   Dissabte, 21.30h - Restaurant Gatzara

ELIOT ZIGMUND TRIO feat. Raynald Colom & Manel Fortià

Nascut i resident a Nova York, el bateria i compositor Eliot Zigmund ha actuat i gravat àmpliament amb grans mestres del jazz com Bill Evans, Michel Petrucciani, Jim Hall, Lee Konitz, Benny Golson, Stan Getz, Eddie Gomez, Steve Swallow i molts altres.

Amb Bill Evans va enregistrar varis discs entre els quals estan alguns dels més mítics de la seva carrera, com ‘You Must Believe in Spring’ juntament amb Eddie Gómez i ‘Affinity’ amb Toots Thielemann.Serà un autèntic plaer poder gaudir de la seva música i de la seva experiència amb un trio sense instrument harmònic on la melodia agafarà el protagonisme.

En aquesta ocasió l’acompanyaran el brillant trompetista Raynald Colom i l’inspirat contrabaixista Manel Fortià.

No hi faltis!!!  1/6/2019
Escoltes l´ACPOsta Cultural, el programa de ràdio de l´ACPO?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits