Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2017


Iniciativa d'Ateneus per la República

21/12/2017   Canet de Mar

Davant la política actual i la situació dels nostres representants institucionals i associatius, l'Orfeó Martinenc, el Círcol Catòlic de Badalona, el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, els Lluïsos d'Horta i els Lluïsos de Gràcia, (i els posteriorment afegits) proposen dur a terme un seguit d’actuacions per donar suport, des dels Ateneus de Catalunya que s’hi vulguin adherir, a l’honorable conseller de Cultura Lluís Puig, al vicepresident i consellers de la Generalitat i als presidents d’Òmnium i l’ANC.

En aquest sentit, proposen a cada Ateneu:

1. Adherir-nos a la iniciativa d'Ateneus per la República, enviant un email.

2. Comprar un número del sorteig de La Grossa i destinar l'import del possible premi al Govern de la Generalitat a l'Exili. Cal penjar una foto amb el número comprat i #ateneusxrepublica i #femlagrossa

3. Organitzar actes de debat sobre la situació actual a Catalunya i elaborar documents de propostes de futur.

4. Cedir gratuïtament espais per a reunions i actes a les entitats i grups promotors del procés polític català, tals com Òmnium, ANC i CDR's. Difondre les seves accions i missatges.

5. Recolzar i difondre les actuacions i missatges del conseller de cultura a l’exili.

A l'ACPO en hi hem adherit!!!


  1/4/2018
T'agrada la programació dels Vermutsicals d'aquest mes d'abril?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2018 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits