Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2018


Sortida 161: Riera de Ca n´Esteve Burgada
Fot-li castanya

11/3/2018   Diumenge, 9.00h - Plaça Onze de Setembre

ATENCIÓ!!! L´hora de trobada és a les 9h en punt!!!

Passejada matinal de descoberta de racons del Maresme.

El grup SSOM - Santa Susanna Orígens i Memòria - ens proposa fer la descoberta de la riera de Ca n´Esteve Burgada i voltants. Farem amb ells una ruta per la vall principal del poble.

Anirem amb cotxe fins a Santa Susanna, just a sota el pont de l´autopista. Enfilarem la riera cap el Molí Fariner (El Pont Romà segons l´Alpina), pujarem el Collet de ca n´Esteve, veurem la casa mig derruïda que dona nom a la riera, baixarem per la Serra de Terra Roja fins a Sant Pere de Riu i la petita capella del Roser i tornarem a l´inici de la ruta amb l´església de Sant Isidre.

L´activitat durarà unes 4 hores. No cal inscripció prèvia. Porteu aigua, esmorzar i calçat adequat. Respectem les propietats privades.

Si dueu gos, porteu-lo lligat.

Anirem fins a Santa Susanna en cotxes particulars. Si en teniu de disponible, porteu-lo.

T´hi esperem!  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2022 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits