Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2023


ACPOsta Cultural - El Programa de Ràdio de l´ACPO
Comissió comunicació

25/1/2023   Dimecres - 20h - Ràdio Canet

Tots els dimecres fem una aposta, una aposta per la història, una aposta per la música, una aposta pel cinema, una aposta per la natura, una aposta pels llibres, una aposta pel teatre, una aposta per la gent i per les entitats de Canet, una aposta per l’Odèon i en definitiva, una ACPOsta Cultural!!!

En Ricard Molins, en Joaquim Campassol, en Miquel Serra, l´Eduard Pujol, en David Estrada, en Manuel Parra, l´Eva Alsina, en Jordi Planet Rovira, en Xavier Dotras i en Jordi Planet presenten cada dimecres l´ACPOsta Cultural, un programa on es parla d´història, d´arts escèniques, de cultura i de la gent de Canet.

Els pots escoltar a Ràdio Canet (107.6 FM) tots els dimecres a les 20h.

La cultura engrescadora, una aposta guanyadora!!!

No t´ho perdis!!!
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2023 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits