Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2019


RXQ a les Escoles - Drum Circle
Re-percussió

30/5/2019   Divendres, 9.30h - Envelat Vil.la Flora

El dijous 30 i el divendres 31 de maig farem com cada any, a l´Envelat de Vil.la Flora, l´activitat RXQ a les Escoles amb l´Ernest Martínez, en Jordi Planet i en Rihad Ahmed.

Drum Circle
Activitat amb caràcter lúdic i educatiu que es desenvolupa en grup i col·lectivament disposant un cercle o cercles concèntrics amb instruments de percussió; tants com participants i amb un "facilitador" situat en el centre que ajuda en l´organització i desenvolupament musical de la sessió.

Aquest tipus de tècnica i d´activitat és utilitzada en l´àmbit de la musicoterapèutica dins el que anomenem música comunitària. Aquesta fórmula beu i recull del llegat i orígens antropològics musicals de la percussió i ens aporta la possibilitat de comunicar, expressar i compartir el plaer de gaudir en grup de la música de manera immediata, directa i senzilla.

Proporcionarà una vivència a través de l´experimentació amb el ritme i el so, despertant capacitats cognitives i potenciant l´empatia i els valors solidaris i de respecte, inherents a la proposta, entre tots els escolars participants.

Aquest espectacle es farà només per les Escoles de Canet.  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits