Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2019


Poesia i +

4/7/2019   Dijous, 20.30h - Escola de Teixits de Punt

14ena edició del festival de poesia, art i música

20.30 h Vladivostok (Maria Cabrera i Irene Fontdevila)
Amb la col·laboració de Vàlius

21.30 h Pascal Comelade i Enric Casasses

Entrada Lliure

El festival de poesia, art i música Poesia i + tindrà lloc del 4 al 14 de juliol a Canet de Mar i a altres municipis del maresme: Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Alella, Arenys de Mar, Dosrius i Caldes d’Estrac. El programa d’enguany arriba ple de propostes culturals a preus assequibles i al costat de casa.

Clara Peya artista del Poesia i +El passat 3 de maig es van presentar a Caldes d’Estrac els primers noms del cartell d’aquesta edició. Clara Peya, Pau Riba, Albert Pla i Tarta Ralena, entre molts d’altres, seran els artistes, poetes i músics que es reuniran en els diversos escenaris del festival per reivindicar la força i la vigència de la paraula en espais i entorns privilegiats de la nostra comarca.

El festival Poesia i + és el festival d’irradiació poètica més important fora de la capital i és un dels més actius i innovadors pel que fa a la creació poètica i artística contemporània. L’edició d’enguany és la 14a que se celebra, la 4a pel nostre municipi, ja que vam afegir-nos-hi l´any 2016.

Cartell Poesia i +La imatge d’enguany del festival té com a protagonista el tatuatge per retre homenatge a la intimitat i al compromís que cadascú té cap a la poesia, simbolitza la poesia a flor de pell. El tatuatge pretén mostrar, sense necessitat d’alçar la veu, un activisme que no deixa de ser radical però que, alhora, és personal i silenciós. La campanya ha estat ideada per Soon in Tokyo i consisteix en una sèrie de fotografies i vídeos d’un grup de persones que han accedit a tatuar-se el cos amb el lema del festival “+ poesia si us plau”.

La programació completa del festival es presentarà el proper mes de juny i es podrà consultar a la seva pàgina web.  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2019 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits