Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2019


Comencen les Obres de l'Odèon!!!
Comissió comunicació

1/9/2019   Canet de Mar

Ens arriben molt bones notícies aquest mes de setembre!!!

Aquesta setmana s'inicien obres a l'Odèon. Durant la setmana passada s'ha fet el tancament de l'espai i la plaça Colomer i s'ha anat descarregant tot el material.

La previsió és que els treballs d'aquesta nova fase s'allarguin fins al juny de l'any 2021, és a dir, al voltant de 21 mesos. Durant tot aquest temps hi haurà afectacions de pas i trànsit en moments puntuals que s'aniran informant.

Aquest matí s'ha signat l'acta de replanteig, que és l'inici oficial dels treballs. Hi ha assisit l'acalde accidental Pere Xirau, acompanyat de regidors i regidores de l'Ajuntament i els tècnics municipals i de l'obra.

Felicitem i agraïm la feina feta per tots aquells que han estat al peu del canó tants anys, per tal que el somni de veure l'Odèon en funcionament estigui ben a prop de fer-se realitat.  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits