Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2020


Projecte Petita Història de l´Odèon
Comissió comunicació

18/5/2020   Canet de Mar

El passat 19 de febrer, vam dedicar el nostre programa de ràdio ACPOsta Cultural a parlar del llibret Petita història de la biblioteca de Canet de Mar.

Aquest llibret de 16 pàgines ha estat il·lustrat per Pilarín Bayés seguint un text de Ramon Erra.

En el moment de tancar el programa de ràdio, vam pensar que des de l´ACPO també podríem immortalitzar la petita història de l’Odèon. Una història construïda i viscuda entre tots i totes.

Per aquest motiu ens vam posar en contacte amb l´Editorial Mediterrània per informar-nos sobre la possibilitat de fer un llibre sobre la història i la recuperació de l´Odèon i per publicar-lo dins de la seva col·lecció.

Ens van explicar que fan aquest tipus de llibres per encàrrec i que posen a la nostra disposició els seus serveis editorials perquè tinguem el llibre que
volem.

Però portar a terme el projecte representaria una forta inversió tant de temps com econòmica, ja que el projecte comptaria amb la reconeguda il.lustradora catalana Pilarín Bayès.

Quan la idea ha estat proposada a la Junta de l´ACPO, s´ha cregut convenient compartir-ho amb els socis, sòcies i simpatitzants de l´Associació, ja que tot i tenir clar que el projecte podria esdevenir un bonic testimoni immaterial de la història i de tota la feina feta per recuperar l’Odèon al llarg de 20 anys, també suposaria una inversió econòmica important.

La proposta demana de posar fil a l’agulla de seguida en cas de tirar-la endavant perquè tenim tots els calendaris en contra.

Per això, a la junta de l´ACPO voldriem saber si interessa o no engegar el projecte del llibre.

Aquí sota trobaràs el PDF que explica el projecte amb tots els detalls. Un cop l´hagis descarregat podràs respondre si hi estàs a favor o en contra.Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits