Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2020


Declaració: Propostes de millora en la gestió del litoral i de les platges de Canet

21/7/2020   Canet de Mar

A Canet de Mar s’ha constituït aquest mes de juliol La Coordinadora Emergència Ambiental de Canet (CEAC) i avui han presentat la “Declaració: Propostes de millora en la gestió del litoral i de les platges de Canet".

La CEAC aplega entitats i ciutadanes i ciutadans de Canet, relacionats o involucrats amb la defensa i conservació del medi ambient i s han unit per formar la Coordinadora per l’Emergència Ambiental de Canet (CEAC).

L’objectiu de la CEAC és impulsar accions de defensa ambiental i fer divulgació i conscienciació ciutadana sobre temes d´interès comú centrats en el nostre poble i voltants. Per aquest motiu s han adherit al "Decàleg a Canet davant la crisi ambiental i climàtica" en el que fan una sèrie de propostes de canvis en 10 àmbits per mitigar la crisi ambiental i climàtica a Canet.

La Declaració: Propostes de millora en la gestió del litoral i de les platges de Canet exposa propostes de millora del litoral a Canet i d’un canvi de model de gestió pel futur del litoral del Maresme que ja fa temps que proposa Preservem el Litoral del Maresme.

Per més informació: 627 454 614

Descarrega´t el decàleg sencer en PDF aquí sota ...

Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits