Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2020


Proposta de l’ACPO per a la gestió del Teatre Municipal de Canet (TMC)
Comissió comunicació

1/11/2020   Canet de Mar

L’Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO), porta més de 20 anys reclamant un teatre públic al bell mig del la població i ara, amb les obres del Teatre Municipal de Canet (TMC) a punt d’acabar, volem recollir per escrit la nostra proposta perquè el nou equipament segueixi sent un espai d’acollida d’iniciatives culturals i socials, i que torni a tenir la capacitat d’arrelar-se en la població i de projectar, cap a l’exterior, una imatge innovadora i singular.

A l’ACPO seguirem recolzant i treballant per un espai cultural obert, interdisciplinar, integrador, sostenible, plural i participatiu.

Descarrega´t l´arxiu sencer en PDF aquí sota ...

Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2021 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits