Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2020


Propostes de l’ACPO per participar al Teatre Municipal de Canet (TMC)
Comissió comunicació

15/11/2020   Canet de Mar

Ja ens trobem molt a prop de la inauguració l’any 2021 de l’Odèon, que formarà part del que serà el Teatre Municipal de Canet. I no amaguem que per la nostra associació, l’ACPO, el gran objectiu sempre ha estat la recuperació de l’edifici del Teatre Odèon, una fita que ara estem a punt d’assolir.

Durant vint anys, també hem aportat el nostre granet de sorra en la revifalla i el manteniment de la flama cultural del nostre poble, que al llarg del temps s’havia anat apagant. Per això, a partir d’ara ens agradaria continuar com a Associació Cultural Odèon, de manera que si als socis els sembla bé, seguirem organitzant i programant activitats artístiques i culturals, amb el gran avantatge de que podrem disposar dels dos nous espais culturals del Centru i de l’Odèon.

Per aquest motiu i amb la intenció de poder formar part de l’estructura del nou espai teatral municipal, les diferents comissions de l’ACPO han el.laborat les seves propostes per incloure en la programació del nou Teatre Municipal de Canet (TMC).

Descarrega´t l´arxiu sencer en PDF aquí sota ...

Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2021 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits