Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2020


SALVEM ELS AMETLLERS L’Institut ja toca! Els Ametllers no es toquen!

1/12/2020   Canet de Mar

• La construcció afectaria la zona anomenada els Ametllers de Can Grau de Muntanya, zona de sòl agrícola no urbanitzable abans de l’aprovació del POUM i designada de protecció especial d’interès natural i ambiental, amb un alt valor ambiental pel municipi.

• Els Ametllers estan dins de l’anella verda de Canet. La preservació de l’anella verda de Canet i la protecció dels sòls agroforestals són elements clau en la conservació dels espais lliures del municipi i en el foment de la seva biodiversitat.

• És essencial mantenir l’anella verda que envolta el poble, ja que millora la connectivitat entre les espècies de fauna i vegetació, opera com a pulmó verd i com a mesura preventiva de fre del creixement urbanístic.

• El model de poble que volem es basa en l’urbanisme compacte: sense ocupar els espais naturals i agrícoles, i amb equipaments cèntrics per facilitar l’accessibilitat a la ciutadania.

Descarrega´t l´arxiu sencer en PDF aquí sota ...

Documents:
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2021 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits