Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2021


A FAVOR DE LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ
Comissió comunicació

19/2/2021   Canet de Mar

Des de la Junta de l’ACPO volem condemnar l’empresonament de Pablo Hasél per la lletra de les seves cançons i volem deixar constància de que LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ forma part del que s’anomenen el conjunt dels drets i llibertats fonamentals de la ciutadania i per tant no ha de ser mai motiu de persecució i repressió.

Darrerament són moltes les condemnes de presó i exili que cauen sobre, actors, cantants, humoristes, titellaires, tuitaires, opinadors, tertulians, periodistes, etc, pel sol fet d’expressar a través de la seva professió, el seu pensament.

Com entitat cultural defensem els valor que representa la llibertat d’expressió i que sense ella no gaudirem d’una veritable i plena democràcia on les persones es puguin expressar i manifestar lliurement.

Serem sempre al costat dels drets fonamentals de la ciutadania i per descomptat defensarem sempre la llibertat d’expressió vehiculada d’una manera pacífica i sense violència.  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2021 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits