Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2022


Cinema La Fresca - Encanto
Cinema

22/7/2022   Dvendres, 22h - Escola de Teixits de Canet

Encanto és una pel·lícula musical d´animació per ordinador produïda per Walt Disney Animation Studios i distribuïda per Walt Disney Studios Motion Pictures.És la 60ena pel·lícula produïda per l´estudi, està dirigida per Byron Howard i Jared Bush, co-dirigida per Charise Castro Smith i produïda per Clark Spencer i Yvett Merino i compta cançons compostes per Lin-Manuel Miranda.

A causa d´un conflicte armat, la jove Alma Madrigal, el seu marit Pedro i els seus trigèmins: Julieta, Pepa i Bruno, es veuen obligats a deixar casa seva. Per "miracle" la seva espelma adquireix qualitats màgiques i crea una casa, la "Casita", per tal de que la família Madrigal hi pugui viure, juntament amb un poble màgic amagat i rodejat de muntanyes: un "encanto".  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2022 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits