Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2023


Vermutsicals - White Chameleon
Concerts i clàssics

12/3/2023   Diumenge, 12.30h - Escola de Teixits de Canet

Jordi Mela - Teclat
Juan Antonio Ponce - Guitarra
Israel Garrido - Bateria
Josep Romero - Baix
Xavier Benitez - Veu

White Chameleon es forma a Mataró el 2011 amb Juan Antonio Ponce i Jordi Mela com a membres fundadors i que originàriament va començar fent versions d´altres grups.

Amb el pas dels anys i davant la necessitat creativa de fer repertori es va començar a treballar en temes propis sota la influència del Rock progressiu, i el 2013 apareix el seu primer disc d´estudi "White Chameleon" fruit de la creativitat de Jordi amb les lletres i els riffs de guitarra de Ponce, amb la col·laboració de Michel Solves a la bateria, ja que el bateria original de la formació va marxar a Argentina.

Dos anys després i ja Amb Israel Garrido a la bateria, incorporació que aporta solidesa i eclecticisme a la
base rítmica, es grava "The Sculptures" amb Ponce i Rafael Domínguez a les guitarres, Guillem al Baix i
Jordi Mela als teclats i veu.

L´any 2018 surt el disc Asymetric man, ja gravat a Wasabi Studios amb Carles Puntí i que esdevé el nostre tècnic de confiança, amb la formació de Ponce a la guitarra, Jordi mela als teclats i veu, Israel Garrido a la bateria i l ´incorporació de Pitu que aportarà al grup línies de baix molt melòdiques i conceptuals. A partir d´aquest disc comença a col·laborar Mateo Lara, muralista i excel·lent dibuixant que s´encarrega de la part gràfica de la banda, fent les portades dels discs i il·lustracions per cada tema, per la necessitat artística del grup de fer vídeos i mostra´ls en xarxes com a alternativa discogràfica.

En 2020 es publica "Beyond the gate of Tannhauser" també gravat a Wasabi.

El 2021 s´incorpora a la veu Xavier Benitez, per aportar nous matisos i registres a la banda i per donar llibertat a Jordi per centrar-se al 100x100 en els teclats, fet que reforça creativament al grup i el dota d´un so molt elaborat i progressiu.

El 2022 surt el darrer treball discogràfic del grup "The brain mincer machine" amb portada de l´excel·lent
dibuixant Àlex Morales, i il·lustracions dels singles de Mateo Lara... fet que acompanya a la banda en el seu
concepte d´unir música e il·lustració com a fet diferencial.  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2023 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits