Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2023


Vermutsicals - T.I.M.E. The Immersive Mediterranean Experience
Concerts i clàssics

26/3/2023   Diumenge, 12.30h - Escola de Teixits de Canet

Albert Pintor - Llaüt, baglama, efectes
Jorge Quesada - Teclat, sintetitzadors, efectes
Omar Kattan - Percusions orientals, efectes

Aquest és un format petit de trio sortit de l´ensemble de músiques mediterrànies OMβRA, on juguem amb moltes melodies tradicionals del voltant del mediterrani i li donem un punt més nu jazz on majoritàriament, el component electrònic posa la cirereta del pastís!

El nostre objectiu és apropar l’oient a aquestes cultures d´una forma mixta entre la tradició i la vanguàrdia. Un emotiu viatge instrumental on el públic pot relaxar-se amb els sons més profunds del Sàhara i al mateix temps, estremir-se amb melodies de l´est europeu que ens transporten als paisatges més extrems de les nostres terres germanes.  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2023 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits