Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Fes-te soci/a

Ajuda’ns a Obrir l’ODEON. Sigues partícip de la cultura que es fa a Canet de Mar col·laborant en un projecte engrescador.

Fer-se soci/a implica:

· Rebre informació de totes les activitats que es fan a l’ ACPO
· poder participar ens les diverses comissions de programació i grups de treball
· el dret a influir democràticament en l’estratègia cultural de l’ACPO
· el dret a votar en les assemblees i a ser escollit per formar part dels òrgans de direcció
Al fer-nos socis ens obliguem a pagar dos euros mensuals de quota per ajudar al manteniment de les despeses de l’associació i a respectar democràticament els acords que es prenen a les assemblees.

També gaudiràs d'importants descomptes en tots els espectacles i activitats que l’ ACPO organitza.BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ A L’A.C.P.O.

Omple les següent dades del formulari i en breu ens posarem en contacte amb tu per acabar de formalitzar la subscripció.

*Camps obligaroris

Nom:* Si ho prefereixes, pots descarregar-te el formulari en format PDF, omplena'l i envia-ho o deixa'l personalment a: ACPO - Carrer de la font 17 (Celler d'en Miquel) 08360 Canet de Mar

Cognoms*:
NIF*:
Data de naixement:
Telèfon*:
Adreça*:
Població*:
Codi-postal*:
Correu electrònic:
Mòbil:
 
L’ACPO es compromet a no utilitzar les teves dades per a cap altra finalitat que no siguin les pròpies internes de l'associació i per a dur a terme la difusió de les nostres activitats de programació.


  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2023 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits